جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کابینت کلاسیک چیست؟

کابینت کلاسیک1
کابینت کلاسیک

کابینت‌های کلاسیک، ظاهری حجم‌دار و آراسته دارند و انواع طرح‌های سلطنتی و کنده‌کاری‌های سنتی  بر روی بدنه‌ی آن‌ها دیده می‌شود. استفاده ازاین کابینت‌ها در آشپزخانه‌های امروزی، مرسوم و منطبق بر مد روز است و افراد بسیاری در سراسر دنیا تمایل دارند ازاین کابینت‌های زیبا و دوست داشتنی در آشپزخانه‌هایشان استفاده نمایند. در ادامه قصد داریم بیشتر راجع به انواع کابینت کلاسیک و ویژگی‌های آن سخن بگوییم. از شما دعوت می‌شود مخاطب این محتوا در وب‌سایت گروه ساختمانی نباتیان باشید:

به چه کابینت‌هایی کلاسیک گفته می‌شود؟

کابینت کلاسیک6

به طور کلی، کابینت آشپزخانه در دو سبک مدرن و کلاسیک به بازار عرضه می‌شود. کابینت مدرن  ساده‌ و بی‌آلایش است که در آن، سادگی، حرف اول را می‌زند. در کابینت مدرن ، خبری از انواع تزئینات و ریزه‌کاری‌های پیچیده و دشوار نیست و همه‌ چیز در اوج سادگی آراسته می‌شود. همانطور که از اسم کابینت مدرن بر می‌آید، این سبک کابینت، سبک نسبتا جدیدی در چیدمان منزل و آشپزخانه به حساب می‌آید.

نقطه‌ی مقابل سبک مدرن، سبک کلاسیک است که بسته به سلیقه‌ی مشتری، پر از کنده‌کاری‌ها و تزئینات ریز و درشت است. سبک کلاسیک ، بیانگر معماری و دکوراسیون دوران باستان است و ابدا ساده نیست. اگر چه سبک کلاسیک چه در آشپزخانه و چه در دکوراسیون منزل، از دیرباز وجود داشته، اما شکل امروزی آن، بسیار جدید است و استفاده از آن را می‌توان سبکی نوین در طراحی خانه و آشپزخانه دانست.

انواع کابینت کلاسیک ، همانطوری که از اسم‌شان پیداست یادآور سنت‌ها و خصوصیات معماری دوران باستان و گذشته می‌باشند، از این رو می‌توانند فضایی لوکس و مجلل و در عین حال سنتی و نوستالژیک را در ذهن بیننده ایجاد کنند.

ویژگی های کابینت های کلاسیک 3

 مشخصه اصلی کابینت کلاسیک وجود ستون و سرستون های منبت کاری شده در کنار تاج و زیر چراغ ابزار خورده است که نقطه تمایز کابینت کلاسیک و کابینت مدرن به شمار می رود.

ویژگی های کابینت کلاسیک

کابینت کلاسیک

پر واضح است که کابینت کلاسیک ، خصوصیات متفاوتی از کابینت مدرن دارد که در ادامه آن‌ها را بازگو خواهیم کرد.

  • برای آشپزخانه‌های بزرگ و جادار مناسب است

کابینت کلاسیک ، بهتر است در آشپزخانه‌های بزرگ و جادار تعبیه شود. استفاده از کابینت کلاسیک در آشپزخانه‌های کوچک و مینیمال، یک اشتباه فاحش است؛ زیرا این مدل کابینت بسیار پر جزئیات و شلوغ است و بدنه‌ی آن دارای ابعاد برجسته و حجیم می‌باشد. پس چنانچه در فضاهای کوچک بکار گرفته شود، باعث شلوغ‌تر شدن فضا و کوچک‌تر نشان دادن آشپزخانه می‌شود؛

اگر آشپزخانه‌تان کوچک است، پیشنهاد می‌دهیم از انواع کابینت ساده مانند کابینت مدرن استفاده کنید.

  • کابینت کلاسیک دارای طرح‌های منبت و معرق‌کاری است

اصلی‌ترین ویژگی‌ کابینت کلاسیک ، حکاکی‌های روی بدنه‌ی آن است. بسته به سلیقه‌ی مشتری و نوع کابینت، انواع طرح‌های منبت ، معرق و خراطی بر روی این نوع کابینت حکاکی می‌شود. این طرح‌ها الزاما باید قرینه‌سازی شوند تا زیبایی آن حفظ شود.

حکاکی‌های ایجاد شده‌ بر روی بدنه‌ی کابینت، ممکن است توسط هنر دست صورت گیرد و یا به وسیله‌ی ماشین‌آلات انجام شود که بالطبع، نمونه‌های دست‌ساز آن گرانقیمت‌تر و نفیس‌تر است و بسیار با ارزش می‌باشد.

  • کابینت کلاسیک بزرگ و جادار است

کابینت کلاسیک بیانگر سبک معماری گذشته است و در گذشته نیز، عمق کابینت‌ها بیشتر از امروز طراحی می‌شدند، بنابراین کابینت‌هایی که به سبک کلاسیک طراحی می‌شوند، معمولا عمق بیشتری نسبت به کابینت‌های مدرن دارند و شما می‌توانید وسایل بیشتری را درون آن‌ها جای داده و ساماندهی کنید.

 

کابینت کلاسیک روکش چوب

انواع کابینت کلاسیک

کابینت آشپزخانه کلاسیک به چهار دسته متفاوت تقسیم بندی می شود. این چهار سبک زیبا و شیک شامل:

  • کابینت کلاسیک چوبی
  •  کابینت کلاسیک ممبران
  • کابینت کلاسیک روکش چوب
  • کابینت کلاسیک رومی

 هر کدام از این چهار سبک خصوصیات و مشخصات خاص خود را دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

کابینت کلاسیک چوبی

کابینت کلاسیک چوبی 1
کابینت کلاسیک چوبی

کابینت چوبی بعد از طی کردن مرحله سی ان سی توسط دستگاه های رنگ پاش رنگ آمیزی می شود. رنگ این کابینت تنوع زیادی دارد اما در سال های گذشته کابینت کلاسیک چوبی قهوه ای بیشترین تقاضا را در بازار داشته است. کابینت کلاسیک چوبی شامل ستون سر ستون های منبت و معرق کاری شده در شکل های متفاوتی است. همچنین این سبک کابینت برخلاف کابینت آشپزخانه مدرن شامل تاج و زیر چراغ در قسمت کابینت های دیواری است. معمولا در کابینت کلاسیک چوبی از صفحه سنگ مصنوعی کورین یا سنگ های طبیعی نظیر گرانیت و مرمر استفاده می شود.

کابینت کلاسیک روکش چوب

کابینت روکش چوب مشابه ترین کابینت به کابینت چوبی است. این نوع کابینت با اسم کابینت طرح چوب نیز شناخته می شود. در قسمت بدنه این سبک کابینت از ام دی اف سفید رنگ درجه یک استفاده می شود. همچنین جنس درب این کابینت از جنس ام دی اف خام است. در دو طرف این ام دی اف خام یک لایه یک میلیمتری روکش چوب طبیعی پرس می شود. بعد از پرس شدن این لایه روکش طبیعی چوب درب ها به سایز مورد نظر در می آیند. در مرحله بعدی و به کمک دستگاه سی ان سی ابزاز و نقش مورد نظر روی درب ها اجرا می شود.

کابینت کلاسیک 3
کابینت کلاسیک روکش طبیعی

در این سبک کابینت مانند کابینت کلاسیک چوبی درب ها رنگ می شوند. مبحث رنگ این نوع کابینت بسیار گسترده و متنوع است و از مزایای این سبک کابینت این است که با هزینه کمتر نسبت به کابینت چوبی همان نما و زیبایی کابینت چوبی را خواهید داشت. این نوع کابینت آشپزخانه شامل ستون سر ستون های نقش برجسته متنوع هم می شود و برای جذابیت و زیبایی بیشتر در این نوع کابینت آشپزخانه از تاج و زیرچراغ نیز بهره گیری می شود. در قسمت صفحه کابینت کلاسیک روکش چوب بیشتر از سنگ مصنوعی کورین که قابلیت ابزار خورده شدن دارد استفاده می شود. همچنین در این سبک کابینت از دستگیره های سرامیکی استفاده می شود. این محصول با نام کابینت طرح چوب نیز شناخته می شود.

کابینت کلاسیک ممبران

کابینت ممبران عضو دیگری از خانواده کابینت آشپزخانه کلاسیک است که با نام کابینت وکیوم یا کابینت پی وی سی نیز شناخته می شود. جنس بدنه این سبک کابینت ام دی اف سفید است و در قسمت درب ها از ام دی اف خام و بدون روکش استفاده می شود. بعد از سایز شدن ام دی اف خام این درب ها توسط دستگاه سی ان سی ابزار خورده شده و طرح مورد نظر روی آن اجرا می شود. در مرحله بعدی روکش وکیوم یا ممبران توسط دستگاه پرس وکیوم روی درب ها پرس می شود.

کابینت کلاسیک ممبران وکیوم
کابینت کلاسیک ممبران

جنس روکش کابینت ممبران نوعی پلاستیک فشرده است که در رنگ های بسیار متنوع و طرح های مختلفی در بازار موجود هستند. معمولا جنس صفحه پیشنهادی برای سبک کابینت کلاسیک ممبران، سنگ مصنوعی کورین یا کوارتز می باشد. کابینت وکیوم یا ممبران شامل ستون های نقش برجسته از جنس رزین و جوب است. این ستون ها این قابلیت را دارند که به عنوان سوپر ادویه و… مورد استفاده قرار بگیرد. در ضمن بهتر است بدانید در قسمت یونیت های دیواری این سبک کابینت آشپزخانه از تاج و زیر چراغ های ابزار خورده و نقش و نگاردار استفاده می شود.

کابینت کلاسیک رومی

کابینت کلاسیک رومی یک سبک کابینت ایتالیایی است و برای اولین بار در این کشور تولید شده. این سبک کابینت شامل ستون های از جنس چوب خراطی شده است که شباهت بسیاری به ستون های تعبیه شده در روم باستان دارد. جنس بدنه این سبک کابینت ام دی اف سفید است و در قسمت درب ها از ام دی اف خام استفاده می شود این درب ها توسط دستگاه سی ان سی به شکل موردنظر طراحی می شوند.

کابینت کلاسیک رومی
کابینت کلاسیک رومی

کابینت کلاسیک رومی در رنگ های متنوعی در دسترس است اما بیشترین تقاضا مربوط به رنگ سفید است. جنس صفحه این نوع کابینت به طور معمول سنگ مصنوعی کورین یا کوارتز یا سنگ های طبیعی نظیر گرانیت یا مرمر استفاده می شود. کابینت رومی تاج و زیر چراغ مختص به سبک خود را دارد و تاج و زیر چراغ این سبک کابینت آشپزخانه هیچ تشابهی به دیگر کابینت های کلاسیک ندارد. جنس دستگیره های این سبک کابینت معمولا دستگیره سرامیکی می باشد که به زیبایی کابینت آشپزخانه و دکور منزل شما می افزاید.

تفاوت کابینت کلاسیک و مدرن

اصلی ترین تفاوت میان کابینت مدرن و کلاسیک، در متریال مصرفی و طراحی آنهاست. کابینت سنتی یا کابینت کلاسیک، یادآور خاطرات گذشته و زمان های قدیم می باشد. به همین دلیل برای طرفداران سبک های نوستالژیک بسیار مناسب است. سبک کابینت کلاسیک به گونه ای است که افراد خانه حس صمیمیت و نزدیکی بیشتری داشته باشند. و چون غالبا این کابینت ها از جنس چوب طبیعی هستند، گرمای موجود در این متریال نیز به افزایش گرمای خانه کمک خواهد کرد.

با گذشت زمان و افزایش آپارتمان نشینی، اولویت های مردم تغییر کرده و کاربردی بودن کابینت اهمیت بیشتری نسبت به ظاهر آن پیدا کرد. کابینت های مدرن سطحی صاف و یکدست داشته و بیشترین استفاده را از  فضای آشپزخانه می کنند. طراحی ساده و بدون هیچ گونه ظریف کاری از مهم ترین ویژگی این کابینت می باشد. پس نشانه ای از حکاکی و کنده کاری، ستون و سر ستون، تاج و از این قبیل نشانه ها در این کابینت نخواهید دید. سادگی اولین اصل کابینت های مدرن است به گونه ای که فقط خط مرز بین کابینت ها مشخص است.

کابینت مدرن آشپزخانه
تفاوت کابینت کلاسیک و کابینت مدرن

تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک از طراحی ساده و خاصی نسبت به کابینت کلاسیک برخوردار است. به این صورت که تلفیقی از طراحی کلاسیک با المان‌های مدرن آن را پدید آورده و به آن زیبایی خاصی بخشیده است. اگر جزو دسته افرادی هستید که علاقه مند هستید ویژگی‌های طراحی کلاسیک و مدرن را درچیدمان خانه و آشپزخانه خود کنار هم داشته باشید، این نوع کابینت می‌تواندخواسته شما را برآورده سازد.

این کابینت ها نه به سادگی کابینت‌های مدرن هستند و نه به پیچیدگی و طرح‌‌های پر زرق و برق کابینت‌های کلاسیک می‌باشند. کابینت‌های نئوکلاسیک ، طرح‌ها و مدل‌های متنوعی دارند اما نسبت به کابینت مدرن پرکار تر هستند. این کابینت‌ها در واقع، هم طرح و مدل‌های سنتی و کلاسیک دارند و هم مدرن می باشند.

کابینت نئوکلاسیک
تفاوت کابینت کلاسیک و کابینت نئوکلاسیک

مزایا و معایب کابینت کلاسیک

با شناخت معایب و مزایای کابینت آشپزخانه کلاسیک انتخاب شما برای خرید یک انتخاب آگاهانه است. در واقع مزایای کابینت آشپزخانه کلاسیک بسیار بیشتر از معایب آن است. در ادامه این مطلب مهم ترین معایب و مزایای کابینت آشپزخانه کلاسیک را با شما در میان می گذاریم :

معایب کابینت آشپزخانه کلاسیک

  • این سبک کابینت نسبت به رطوبت حساس است.
  • کابینت کلاسیک به دلیل روند تولید پیچیده و ظرافت بالا قیمت به نسبت بالاتری به کابینت مدرن دارد.
  • این سبک کابینت آشپزخانه نسبت به حرارت حساسیت دارد.
  • در صورت آسیب رسیدن به طرح های کابینت آشپزخانه کلاسیک امکان تعمیر، ترمیم و تعویض وجود ندارد.
  • کابینت کلاسیک نسبت به اشیا تیز و برنده آسیب پذیر است.
  • به دلیل پیچیدگی و حساسیت بالا پروسه تولید و نصب مدت زمان بیشتری وقت می برد.
  • در صورت استفاده از متریال نامرغوب خیلی زود طرح های کابینت از بین می رود و رنگ آن کدر می شود.

 

مزایا کابینت آشپزخانه کلاسیک :

  • در این سبک کابینت شما می توانید طرح مورد نظرتان را روی درب کابینت حکاکی کنید.
  • کابینت آشپزخانه کلاسیک در رنگ های بسیار متنوع موجود هستند و امکان ست شدن با دیگر وسایل منزل به راحتی مهیا می شود.
  • این نوع کابینت شامل ستون سر ستون های نقش برجسته گل های رنگ شده و ابزار خورده زیبا هستند که به زیبایی دکور آشپزخانه می افزاید.
  • در صورت استفاده از متریال مرغوب این نوع کابینت بسیار با دوام است و طی سالیان طولانی همان نما و جذابیت ابتدایی را دارد.
  • کابینت کلاسیک شامل تاج و زیر چراغ ابزار خورده زیبا در سبک های متفاوت است.
  • تنوع نامحدود در طراحی و حکاکی درب این نوع کابینت یکی دیگر از مزایای آن است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

معرفی انواع کفپوش ساختمان

معرفی انواع کفپوش ساختمان معرفی انواع کفپوش ساختمان کفپوش چیست؟ به پوششی که در کف ساختمان استفاده می‌شود کفپوش می‌گویند. کفپوش ها قابلیت تعویض دارند.

ادامه مطلب »
کابینت وکیوم سفید

کابینت وکیوم

کابینت وکیوم چیست؟ با پیشرفت سریع تکنولوژی و توسعه و ساخت ماشین آلات مربوط به صنایع چوب و نجاری کم کم بسیاری از کارها بجای

ادامه مطلب »