100 مدل از جدیدترین کابینت های آشپزخانه مد امسال + تصاویر
برای داشتن کابینتی مدرن، زیبا و چشم نواز در آشپزخانه، می بایست اصول و قواعدی را در انتخاب طرح و رنگ کابینت در نظر بگیرید .
بهترین نوع کابینت آشپزخانه چیست؟ کابینت های گلاس بهتره یا کابینت ام دی اف؟ کسانی که به فکر بازسازی آشپزخانه هستند یا میخواهند کابینت جدید نصب کنند، به دنبال یافتن بهترین جنس کابینت آشپزخانه یا بهترین نوع کابینت آشپزخانه هستند. هنگام خرید و تهیه کابینت، گزینههای متعددی پیشروی شماست.
بهتر است هنگام انتخاب انواع متریال کابینت آشپزخانه را بشناسید و در کنار توجه به زیبایی و هماهنگیشان با جدیدترین اکسسوری آشپزخانه با ویژگیها، مزایا و معایب آنها آشنایی کافی داشته باشید. مثلا در مورد معایب کابینت سفید یا مزایای کابینت قابل شستشو اطلاعات مفید جمع آوری کنید.
در واقع بهتر است متناسب با بودجه، قیمت کابینت، فضای آشپزخانه و سلیقهتان متریال کابینت آشپزخانه مناسب با عناصر دکوراتیو محیط مثل جزیره آشپزخانه و همین طور سقف کاذب آشپزخانه انتخاب کنید. اما در این میان نظرات متخصصان را فراموش نکنید.
طراحی کابینت آشپزخانه. کدام مناسبتر است?
امروزه این چند سبک طراحی در کابینتهای آشپزخانه بین مردم محبوبیت خاصی دارد. عبارتند از :
- سبک کابینت آشپزخانه مدرن
سبک مدرن همان سبکهایی هستند که اجزای کابینت در آنها صاف و بدون طراحیهای برجسته است. معمولاً کابینتهای مدرن را با متریال هایگلاس، ام دی اف میسازند.
- سبک کابینت آشپزخانه کلاسیک
همان سبکی است که نقشهای برجسته یا فرورفته دارد. روی دربها، روی نماهای کار و حتی روی ستونها نقشهای برجسته کار میشود. معمولاً کابینتهای کلاسیک را با متریال ممبران، چوب و یا ام دی اف رنگ شده میسازند.
- سبک کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک
سبکی که از نظر طراحی چیزی بین سبک مدرن و سبک کلاسیک است.
امروزه کابینت آشپزخانه مدرن طرفداران بسیاری دارد. این سبک کابینت از نظر قیمت جزو دسته کابینت های مقرون به صرفه به شمار می آید. علی الخصوص نسبت به کابینت سبک کلاسیک .سبک کابینت مدرن شامل مدل های متفاوت از متریال متنوع در صدها رنگ مختلف است.
در این مقاله قصد داریم انواع کابینت آشپزخانه مدرن که شامل:
- کابینت های گلاس
- کابینت فوق برجسته (فرامید)
- کابینت ملامینه (کابینت ام دی اف) و کابینت دو رنگ می باشد را به شما معرفی کنیم.
در ادامه با هم تصاویری از چند کابینت آشپزخانه به سبک مدرن خواهیم دید.
کابینت آشپزخانه هایگلاس
این سوال بهوجود میآید که وقتی مثلا میگوییم کابینت هایگلاس یعنی آیا کل اجزای کابینت با ورق هایگلاس ساخته شده؟ پاسخ این است ” خیر”
کابینتها از دو بخش زیر ساخته میشوند:
- بدنه یا یونیت کابینت: یونیت بخشی از کابینت است که در نمای بیرونی دیده نمیشود. همان بخشی از کابینت که وسایل را داخل آن قرار میدهیم و مثل کمد عمل میکند. یونیت در اکثر مواقع از ورق ام دی اف سفید معمولی ساخته میشود.
- درب و نمای کابینت: این بخش از کابینت، نمای بیرونی کابینت است که ظاهر کابینت را شکل میدهد و نامگذاری کابینتها از نظر جنس، معمولاً به این بخش مربوط است.
بنابراین وقتی میگوییم این کابینت هایگلاس است، منظورمان این است که درب کابینت و قسمتهایی که در نمای بیرونی دیده میشوند از ورق هایگلاس ساخته شدهاند.
در ادامه با هم تصاویری از نمونه از کابینت آشپزخانه هایگلاس را خواهیم دید.
یک مدل گرم و صمیمی از کابینت هایگلاس کرم و نقرهای. وجود کفپوشهای قهوهای باعث تزریق گرما و نشاط به این آشپزخانه شده است.
در ادامه تصاویری از کابینت هایگلاس سفید خواهیم دید . استفاده از رنگ روشن برای آشپزخانه بدون نور طبیعی باعث روشنایی و بزرگ بهنظر رسیدن فضا میشود.
کابینت آشپزخانه هایگلاس بدون دستگیره و با رنگ نقرهای. در بین کابینتهای مدرن، کابینت بدون دستگیره اخیرا طرفدار پیدا کرده و زیبا هم است.
کابینت های گلاس سفید برای آشپزخانه کوچک اجرا شده توسط گروه ساختمانی نباتیان. رنگ سفید و متریال هایگلاس برای آشپزخانههای کوچک انتخابی مناسب است. در این آشپزخانه هم از این قاعده پیروی شده است.
مزایا و معایب کابینت هایگلاس
کابینتهای هایگلاس از ورق هایگلاس ساخته میشوند. این جنس از کابینت مزایا و معایبی دارد که در ادامه میگوییم.
مزایای کابینت های گلاس
اگر بخواهیم به طور خلاصه به مزایای کابینت های گلاس بپردازیم، میتوان موارد زیر را گفت:
- کابینت های گلاس درخشندگی زیادی دارد؛ انعکاس آینهای.
- تنوع زیاد در طرح و رنگ
- قیمت مناسب و اقتصادی
- مقاومت و دوام قابل قبول
- از قابلیت ابزار خوری مناسب برخوردار است.
معایب کابینت های گلاس
- امکان آسیب دیدن ناشی از رطوبت (البته این ویژگی اکثر انواع کابینتها است)
- تیزی لبهها (بهخاطر جنس لایه روکش هایگلاس – ولی قابل کنترل است)
- لکپذیری و خشپذیری زیادتر نسبت به برخی دیگر از انواع کابینت
کابینت آشپزخانه ام دی اف
در بین تمامی کابینتهای آشپزخانه، کابینت ام دی اف یک نوع کابینت مرسوم برای مصارف اقتصادی و با هزینه مناسب به شمار میرود. کابینتی که به دلیل قیمت نسبتا مناسب، دوام و کیفیت قابل قبولی که دارد، پرطرفدارترین کابینت در بازار کابینتسازی است. ک ابینت ام دی اف شبیه کابینت ملامینه است که در انتهای مقاله به شما معرفی میکنیم، زیرا روکش روی ورق سازنده هر دوی این کابینتها از جنس ملامینه است، اما مغزی (قسمت پایه کابینت در زیر روکش)در کابینت ام دی اف از نوع ورق ام دی اف و در کابینت ملامینه از نوع ورق نئوپان است. پس در بازار منظور از کابینت ام دی اف، کابینتی با مغزی از جنس ورقMDF و روکش ملامینه است.
مزایا و معایب کابینت آشپزخانه ام دی اف
مزایا و معایب کابینت ام دی اف نسبت به بقیه کابینتها از اهمیت بالاتری برخوردار است! چون طرفدار خیلی بیشتری نسبت به سایر کابینتهای آشپزخانه دارد! علاوه بر آن ورقهای ام دی اف کاربرد بسیار زیادی در کابینتسازی و کمدسازی دارد. بنابراین همه این موارد اهمیت بررسی مزایا و معایب کابینت ام دی اف را زیاد میکند. مطمئنا مزایا و معایب ام دی اف برای افراد زیادی مفید و قابل استفاده است.
مزایای کابینت آشپزخانه ام دی اف
- قیمت اقتصادی و مناسب
- زیبایی ظاهری
- ابزار خوری آسان
- سطح صاف و متراکم
- مقاومت و دوام بالا
معایب کابینت آشپزخانه ام دی اف
کابینتهای ام دی اف مزایای زیادی دارند اما معایب آنها خیلی زیاد نیست. البته این معایب از اهمیت بالایی برخوردار هستند. به همین جهت آنها را بهصورت خلاصه برای شما میگوییم.
- آسیب پذیری در برابر رطوبت
- بافت نرم که باعث میشود بعد از مدتی جای پیچها در آن شل شود!
- وجود مقدار بسیار کمی ماده سمی فرمالدئید در ورقههای ام دی اف که ممکن است برای سلامتی خطر داشته باشد!
همانطور که گفتیم، این معایب تعداد زیادی ندارند اما اهمیت آنها بالاست. برای مثال اگر شما ساکن منطقهای با آب و هوای خیلی مرطوب باشید استفاده از کابینت ام دی اف زیاد برای شما توصیه نمیشود.
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.