طراحی دکوراسیون داخلی هتل در ایجاد تجربه ای مثبت برای مهمانان، برنامه ریزان و شرکت کنندگان، کارکنان شما و هرکس دیگری که قدم به ملک شما می گذارد، از اهمیت حیاتی برخوردار است. اما طراحی داخلی هتل چیزی فراتر از مبلمان گران قیمت است. رقابت در صنعت مهماننوازی بسیار زیاد است و هتلها برای برقراری ارتباط با مخاطبان تلاش میکنند. مهمانان چه متوجه باشند یا نه، مکان هایی را انتخاب میکنند که با زیباییشناسی و دیدگاههایشان در مورد یک هتل مطابقت داشته باشد.
هتل های متعددی وجود دارند که سعی می کنند مهمانان بیشتری را در اتاق های خود جذب کنند، بنابراین شما باید با منحصر به فرد بودن خود در این نبرد پیروز شوید. برای ایجاد فضایی دوستانه و دنج در هتل خود، باید درک کنید که مهمانان به دنبال خانه ای موقت هستند که در آن احساس استقبال و درک شدن کنند. این موضوع فقط در مورد وسایل شما نیست، بلکه به طراحی داخلی نیز مربوط می شود. گروه ساختمانی نباتیان در کنار شما است تا یک فضای به یادماندنی ایجاد کنید.
یکی از اصلی ترین نکات در طراحی دکوراسیون داخلی هتل این است که باید مد دکوراسیون طراحی شده بر پایه القای حس آرامش و رفاه برای مسافرین هتل باشد. بی شک یکی از مهم ترین بخش های هر هتل لابی آن می باشد که باید در طراحی دکوراسیون داخلی هتل به آن توجه ویژه ای نمود. مسافر به هنگام ورود به هتل با اولین بخشی که رو به رو میشود لابی هتل می باشد و پس از دیدن لابی است که تصمیم میگیرند در هتل اقامت کنند یا نه. پس توجه به لابی به عنوان اولین معرف کیفیت هتل امری ضروری می باشد.
از ایده هایی که بسیاری از طراحان دکوراسیون به آن اشاره دارند این است که میتوان در لابی هتل از مبلمان لوکس همراه با لوستر های بزرگ و با تعداد شاخه ی بالا استفاده کرد. استفاده از لوازمی مانند تلویزیون بزرگ به همراه یک صدای ملایم و همچنین پخش یک ملودی آرامش بخش میتواند تاثیر خوبی بر روی مسافرین خسته از راه رسیده بگذارد.
یکی از مهم ترین نکات در طراحی دکوراسیون داخلی هتل باید به آن اهمیت ویژه ای داد این است که مسافر وقتی به هتل شما می آید مایل نیست با همان دکوراسیون همیشگی و روز مره ی زندگی و خانه ی خود رو به رو شود و تمایل زیادی به تنوع در هتل دارد. تنها به روز بودن و متنوع بودن لابی ملاک نیست و شما باید در بخش رستوران و غذا خوری و حتی سرویس های بهداشتی نیز بیشترین تغییرات را اعمال کنید.
نورپردازی هتل ها دارای نکات بسیاری است که باید آگاهانه و با دیدگاه کارشناسی انجام شود، چرا که ریزفضاها در این کاربری بسیار گسترده و متنوع هستند. لابی، راهروها، اتاق ها، رستوران هتل و… هرکدام دارای اصول نورپردازی منحصر به خود هستند. البته لازم به یادآوری است که عرصه های گفته شده مثل رستوران یا کافه در بسیاری از کاربری ها مشابه هستند، نخستین اقداماتی که باید در نورپردازی هتل ها انجام شود، این است که لیست ریزفضاهای هتل و سبک و سیاق آنها مشخص شود تا بتوان با رعایت اصول علمی و هنری فضاهایی منحصر به فرد را ایجاد کرد.
زیبایی ها و جلوه های بصری فضاست که نورپردازی می تواند در کنار معماری و عناصر آن جذابیت های بصری فضاها را دو چندان کند. یکی از اشتباهات رایج طراحان روشنایی در نورپردازی هتل ها این است که یا کاربری ریز فضاها را فدای زیبای می کنند و یا بالعکس، یکی از ویژگی های مهم طراحی نورپردازی موفق هتل ها برقراری تعادل بین اصول زیبایی شناسی و کاربری فضاها است.
در نورپردازی اتاق های هتل، نیاز به شدت نور و زمان روشنایی برای افراد گوناگون در زمان اقامت آنها تفاوت هایی دارد، بنابراین استفاده از تکنیک های مختلف نورپردازی در فضای اتاق های هتل امری ضروری است. به صورت کلی و بر اساس سبک رایج در نورپردازی اتاق ها، تکنیک مورد استفاده در اتاق های کوچک، نورپردازی موضعی است.
قسمت ورودی اتاق، بالای میز توالت و آینه، کنار تخت، میز کار، بالای صندوق امانت همگی با نورهای موضعی روشن می شوند. فارغ از تکنیک یاد شده، کنترل خاموش و روشن شدن چراغ ها، حتما باید به صورت جداگانه و حداقل در دو قسمت(دم درب ورودی و کنار تخت) لحاظ شود. اما در اتاق های بزرگتر و لوکس ترِ هتل های مجلل که تحت عنوان سویت هم نام برده می شوند، از تکنیک نورپردازی عمومی هم برای روشنایی بخش هایی استفاده می شود.