مراحل بازسازی ساختمان
آنچه مسلم است این است که هر خانه ای در هر دوره و زمانه ای که ساخته شده باشد پس از مدتی عمر خود را کرده و فرسوده می شود و یا در صورت حفظ استحکام نیز ساختار و طرح آن قدیمی شده و با مدل های زیبا و جدید متناسب با مد روز همخوانی نخواهد داشت هر چند که شاید در زمان ساخت خود یکی از شیکترین و به روز ترین خانه های بنا شده بوده است.
مهمترین چالشها در مراحل بازسازی خانه
قبل از شروع مراحل بازسازی ساختمان، لازم است که به چند وجه مختلف بپردازید، تا به راحتی به چالشهای پیش رو پاسخ دهید، از جمله:
قصد انجام چه تغییراتی در ساختمان دارید؟
این سوال اولین و مهمترین سوالی است که در قدم اول باید به آن پاسخ دهید. هر ساختمان بخشهای مختلفی دارد که ممکن است به تغییر نیاز داشته باشند. برخی از این تغییرات برای ایجاد استحکام و جلوگیری از آسیبهای بیشتر در ساختمانهای قدیمی است و برخی دیگر تنها برای زیباتر و به روز شدن فضای داخلی ساختمان است، پس بهتر است در ابتدا لیستی از تمام تغییرات موردنظر خود را تهیه کنید.
مراحل اجرایی بازسازی خانه
مرحله ی آغازین در بازسازی خانه، مشاوره است. برخورداری از صحبت ها و مشورت با افراد متخصص در این زمینه کمک موثری بر شناخت دقیق تر از شیوه ی اجرای بازسازی منزل دارد. این موضوع موجب تصمیم گیری بهتر می شود و طرح ریزی مناسب تری بدست می آید.
تخریب
پس از تعیین روند کلی پروژه و انجام تصمیم گیری نهایی، ضروری است که اطلاعاتی در زمینه ی قسمت هایی که نیاز به تخریب دارند کسب کنیم. حذف و تخریب بخش هایی که بایستی در آن طراحی جدید انجام شود در این مرحله اتفاق می افتد که نیازمند رعایت دقیق اصول و مقررات امنیتی می باشد.
ساخت
پس از حذف بخش های اضافه، ضروری است که مطابق با موارد مشخص شده، طراحی بخش های جدید انجام شده و عملیات مورد نظر اجرایی شود. اهمیت حضور فرد متخصص و استفاده از متریال با کیفیت در این مرحله مشخص می شود.